miércoles, 30 de abril de 2008

Magical Sound Shower

Alguno que lea esto puede llegar a preguntarse... ¿por que Magical Sound Shower?
El concepto me parece precioso, algo asi como "Sonido Mágico Salpicándote", pero no es un termino que inventase yo; de hecho es una canción instrumental... hay que oirla entera y si puede ser bastante alto para fijarse en los detalles.

Magical Sound Shower

3 comentarios:

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

Hi havia una vegada una conilleta q anaba passejant veient el bosc plé de tomaltres i encara q feia un dia molt soleat i tots els animals reien, ella estava un poquet trist...

La conilleta no s'en va donar conte d q per el camì anava cap ella una tartaluga cantant els dire straits, la tartaluga, més espavilada va veure la conilleta trist i es va acostar a ella:

- Q fas conilleta? - li va dir la tartaluga.

La conilleta es va posar molt nerviosa i quand va intentar respondre tan sols li va eixir açó:

- 300 micros anterior!!

La tartaluga estava perplexa pero li va fer molta gracia i començó a riure a carcallades. La conilleta, avergonyada, no savia que fer i potser pels nervis també va començar a riure.

Van estar tota la tard junts contanse histories i cantant fins q arribà la nit i es posaren a contar estrelles, pero es van quedar dormits… una llàstima q no es pugueran contar dormits =)

Al matì següent cadascun tenia que tornar a la seua casa pero van quedar per a cantar i fer el oso cardo sempre que tenien ocasiò.

Aquesta historia pot ser no signifique res o pot significar-lo tot, tan sols em queda una cosa que dir… t’estime


Esto es para ti ^^:

http://kadiara.blogspot.com/2008/05/mas-queen.html


Mola la cancion xcierto =)

Ole Ole visca valencià!!!!

xDDDD